софа, хотел, соба, спаваћа соба, телефон, фотеља, хотел, соба, сто, столице, - слика, фотографија:

picture: софа, хотел, соба, спаваћа соба, кревет, балкон, хотел, сто, сто, столице, Хилтон, соба, унутрашњост, ТВ, фотеља, bueno (image)
софа, хотел, соба, спаваћа соба, сто, столице, хотел, ТВ, кревет, фотеља, унутрашњост, Хилтон, балкон, соба, сто
★★★★★
HTML code:
BB code:
.jpg image 1920x1080 px: