сто, соба, софа, камин, хаус, лампа, столови, унутрашњост, телевизори, столица, - слика, фотографија:

picture: сто, соба, софа, камин, столови, телевизори, столица, унутрашњост, лампа, дом (image)
сто, соба, софа, камин, унутрашњост, столица, дом, лампа, столови, телевизори
★★★★★
HTML code:
BB code:
.jpg image 1920x1080 px: