сто, бела, браон, софа, стил, дизајн, мермерни поглед, унутрашњост, беж, ваза, - слика, фотографија:

picture: сто, бела, браон, софа, беж, унутрашњост, стан, мермерни поглед, соба, ваза, дизајн (image)
сто, бела, браон, софа, соба, ваза, стан, беж, унутрашњост, дизајн, мермерни поглед
★★★★★
HTML code:
BB code:
.jpg image 1920x1080 px: